Wygraj książkę „Układ” Igora Brejdyganta z autografem

Zachęcamy was do udziału w kolejnym książkowym konkursie. Tym razem do wygrania będzie książka „Układ” Igora Brejdyganta z autografem.

„Układ” to kolejna odsłona opowieści o komisarz Moniki Brzozowskiej. Po wydarzeniach z poprzedniej części próbuje wrócić do równowagi psychicznej. Kiedy przełożeni wysyłają ją na przymusowy urlop, Monika wpada w szpony nałogu, który przed laty niemal doprowadził do jej śmierci. W tym samym czasie policja ma kolejny problem — giną świadkowie w sprawie szajki pedofilskiej, na której tropie była Brzozowska. Dowody świadczą o tym, że to właśnie ta grupa przestępcza odpowiada za tajemnicze morderstwa. Chociaż początkowo wszystko wydaje się układać w logiczną całość, sprawa szybko się komplikuje. Czy oprawca może być też ofiarą?

Na podstawie pierwszej książki Igora Brejdyganta wyprodukowano serial emitowany na AXN. Już jutro, 21 grudnia o godz. 22:05 w AXN White, będzie premiera drugiego sezonu „Układu„. Kolejne odcinki emitowane będą od poniedziałku do piątku o 22:00 w AXN White. Na ekranie ponownie zobaczymy m.in. Julię Kijowską, Dawida Ogrodnika, Kingę Preis, Mariusza Ostrowskiego, Zuzannę Zielińską i Sylwię Juszczak-Krawczyk. Do obsady dołączyli również Adam Woronowicz i Piotr Witkowski.

Z okazji premiery drugiego sezonu „Układu” mamy dla was konkurs! 

Pytanie konkursowe:

Wciel się w komiszarza i napisz krótko, od czego zaczynasz śledztwo.

Na wasze odpowiedzi czekamy na naszym FB i oczywiście najlepsze nagrodzimy.

Nagrody:

5 x „Układ” Igora Brejdyganta z autografem

 

Regulamin konkursu znajdziecie TUTAJ

Na zachętę kilka kadrów z serialu.

Komentarze

komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Facebook IconTwitter IconŚledź nas n Instagramie!Śledź nas n Instagramie!

Korzystając z tej witryny akceptujesz politykę prywatności więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close